ELBA\REC

Organisatietalent

Zo af en toe spring ik vanwege drukte bij om het team van Elba\Rec te ondersteunen. Elba\Rec is dé verbinder tussen kennis en netwerk binnen de fysieke leefomgeving. Oftewel vastgoed, stad en ruimte. Zo heb ik in het voorjaar 2022 projectondersteuning geboden bij de online verkiezingsdebatten rondom diverse thema’s. En in overleg met de hoofdredacteur alle sprekers hiervoor benaderd.

InfraTrends
Het programma voor het congres InfraTrends was al gereed en moest alleen opnieuw worden opgestart na een eerdere annulering door COVID. Alle sprekers opnieuw benaderen voor het congres op 9 juni 2022 en in overleg met de hoofdredacteur de inhoudelijke briefing verzorgen was mijn rol. Tijdens het congres in het WTC in Rotterdam ben ik ook het aanspreekpunt voor alle sprekers geweest.

Stedelijk Interieur I LCOR Congres
Samen met een redacteur heb ik het 18e Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) van vakblad Stedelijk Interieur mogen organiseren. Dit congres in samenwerking met de NVTL (Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur), Stichting Steenbreek en gaststad Hilversum stond in het teken van ‘Gezond leven in de verdichte stad’. Klimaatadaptief, biodivers, groen: een gezonde openbare ruimte is letterlijk van levensbelang. We hebben samen het inhoudelijk programma bedacht met bijbehorende deelsessies, dan blijkt ook maar weer hoe fijn het is dat ik een groen netwerk heb. Sprekers, workshop- en excursieleiders benaderen en briefen, communicatie rondom het congres, afstemming met de locatie en eventmanagement tijdens het congres op 8 september 2022. Wanneer deelnemers bij vertrek complimenten uitdelen voor een goed inhoudelijk programma dan doet mij dat enorm goed.