Wat kan allemaal?

Communiceren vanuit een groen hart

De kracht van Deksel & Com: ontzorgen en communiceren vanuit een groen hart. Ik werk vooral samen met groene- en non-profit organisaties die iets wezenlijks willen toevoegen aan mens en maatschappij op het gebied van klimaatadaptatie, natuur en duurzaamheid. Ik geloof dat succesvolle communicatie is gebaseerd op eenvoud, transparantie, eerlijkheid, persoonlijke benadering en inspeelt op emotie, beleving en gevoel.

Communicatie

Deksel & Com zorgt dat jouw groene verhaal wordt gedeeld met anderen. Om bewustzijn te creëren en ook om mensen in beweging te krijgen. Hoe we dat doen, bespreken we samen.

Tekst

Deksel & Com schrijft en redigeert teksten in alle vormen en maten. Van nieuwsberichten tot teksten voor websites, folders en artikelen. Het groene jargon is bekend en dat werkt zeker zo goed.

Organisatie

Echte ontmoetingen tijdens excursies, workshops, klimaatlessen, vergroeningsacties samen met bewoners en lokale hoveniers. Projectbegeleiding, inspirerende films en de ontwikkeling van communicatiemiddelen: Deksel & Com organiseert het allemaal.

Deksel & Com werkt op uurbasis volgens een vast tarief. Voor vaste klanten of bij interim werkzaamheden wordt gewerkt op contractbasis: een vast aantal uren per maand tegen een gereduceerd tarief. Ik heb een uitgebreid netwerk van professionele leveranciers op diverse gebieden (website hosting, film, fotografie, standbouw, vormgeving, et cetera). Ik blijf echter altijd het eerste aanspreekpunt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we in gesprek gaan en misschien zien we hoe Deksel & Com jouw organisatie tot groei en bloei kan brengen!

Portfolio en referenties

Portfolio

Een greep uit mooie afgeronde projecten en opdrachtgevers waar nog steeds met veel plezier voor wordt gewerkt.

Referenties

Wat zeggen anderen over Deksel & Com?